Diensten

Onze Diensten

We bieden een breed scala aan taxidiensten in regio Antwerpen, waaronder luchthaventransfers, havenvervoer, treinstationtransfers, lokale sightseeing trips, nachtlevenvervoer, zakelijk vervoer en lokale boodschappenservice. Onze chauffeurs zijn vriendelijk, deskundig en ervaren en helpen u graag met uw reisbehoeften. Neem vandaag nog contact met ons op om uw taxi te reserveren!


Luchthavenvervoer

Wij bieden betrouwbare en betaalbare luchthaventransfers van en naar alle luchthavens in de buurt van Antwerpen. Onze chauffeurs zijn bekend met de luchthavens en de omgeving, zodat zij u snel en veilig op uw bestemming kunnen brengen.
Wij bieden transfers naar:
Brussels Airport, Charleroi Airport, Eindhoven Airport, Schiphol Airport

Havenvervoer

A-tax biedt ook maritiem transport in de haven van Antwerpen van zeelui en officieren, vooral tijdens bemanningswissels, medische en officiele afspraken en ambassadebezoeken.

Treinstationtransfers

Wij bieden ook treinstationtransfers aan van en naar de treinstations van Antwerpen. Onze chauffeurs kunnen u ophalen of afzetten op het station, ongeacht het tijdstip van de dag of de nacht.

Zakelijk vervoer

Wij bieden bedrijfsvervoer in Antwerpen aan voor bedrijven van elke omvang. Wij kunnen taxi's verzorgen voor vergaderingen, evenementen en andere zakelijke evenementen in Antwerpen

Festival en groepsvervoer

We bieden ook nachtlevenvervoer van en naar de bars en clubs in Antwerpen. Onze chauffeurs brengen u veilig en zonder problemen naar uw bestemming.

Taxi nodig? Bel ons en reserveer nu...
A-tax Antwerpen

checkmark

Reserveer bij A-tax Taxi,
en maak de juiste keuze.

+1505
Tevreden klanten
+3750
Ritten
+2
Ervaren Chauffeurs